RODO, polityka prywatności, bezpieczeństwa. Audyt
  • RODO, polityka prywatności, bezpieczeństwa. Audyt

RODO, polityka prywatności, bezpieczeństwa. Audyt

650,00 zł
Netto
Ilość

RODO usługa analizy, audyt sklepu, polityka prywatności, bezpieczeństwa. 

RODO, to dokładnie rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – zwane dalej „RODO” lub „Rozporządzenie RODO”.

RODO jest rozporządzeniem PE i Rady UE. Rozporządzenia takie są bezpośrednio stosowane w państwie – członku UE, a więc odróżnieniu od dyrektyw nie wymagają implementacji (wdrożenia) do jego systemu prawnego. Są one narzędziem harmonizacji, uwspólniania pewnych kwestii na terenie całej Unii. Dla przykładu obowiązująca jeszcze dziś ustawa z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych stanowi implementację dyrektywy 95/46/WE Parlamentu Europejskiego i Rady 24 października 1995 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w zakresie przetwarzania danych osobowych i swobodnego przepływu tych danych.

Do RODO musi się stosować każdy sprzedawca internetowy. Warto wspomnieć, że dotychczas obowiązująca ustawa o ochronie danych osobowych także powinna być stosowana przez każdego sprzedawcę internetowego.

AUDYT SKLEPU/STRONY:

Analiza strony WWW/sklepu internetowego pod kątem spełnienia wymogów RODO, Polityki prywatności, Regulaminu 
Przedstawienie wytycznych co do funkcji oprogramowania jakie musi spełniać by być zgodnym z RODO, Obowiązującym prawem konsumenta i prywatnością.
Weryfikacja i poprawa klauzul zgód na stronie WWW/sklepie internetowym

POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA ( prywatności):

Politykę Bezpieczeństwa Danych Osobowych,
Wzory dokumentów - w oparciu o przepisy i obowiązki informacyjne RODO, w tym formularze, klauzule, upoważnienia, instrukcje Zarządzania Systemem Informatycznym, który obsługuje przetwarzanie danych, wzór umowy powierzenia.

Zapytaj lub zamów audyt sklepu, analizę na podstawie audytu lub koszty wdrożenia zmian w swoim sklepie.

RDR-SPP-SPBX

Podana cena dla modułów i integracji obejmuje licencję roczną dla jednej domeny

Pamiętaj, że sklep z uruchomioną integracją wymaga serwera o odpowiednich parametrach do udźwignięcia zadań integracji i aktualizacji oferty.

Warunki niespełnione po stronie serwera nie stanowią podstawy do ew. zwrotu.

Jeśli chcesz skorzystać z wersji demonstracyjnej modułu integracyjnego, napisz do nas, uruchomimy sklep z wybraną przez Ciebie hurtownią na naszym serwerze.
Wersja demo integracji Hurtownia Kamsoft jest odpłatna.

16 innych produktów w tej samej kategorii: